Ord är överflödiga ibland...

Hade tänkt skriva en hel massa ord - men tror nog att bilderna talar för sig själv:o) Har annars en väldig massa mycket att berätta. Det kommer så småningom. Här är bilder tagna av en av mina underbara döttrar på en annan underbar dotter. Ingen glömd. Vi finns alla i henne - och känner nog igen oss:o)Det känns som om jag ändå gjort något bra. Älskar er!

Kommentarer
Postat av: Ia

Gina!

Hon är som Bauers prinsessan Tuvstarr :)

Fantastiska bilder!!

Kram

2012-07-03 @ 20:32:03
Postat av: Blommen

Mycket kan utryckas i bilder, varför alltid ord? helt rätt reflekterat vännen! Kärlek, lycka, ömhet, just name it! Allt har sin plats i en bild, och speciellt då i dessa. Hon är bra på att fotografera, stordottern. Och ja, ni finns där i henne, allihopa! Mycket vackert, i all sin enkelhet!

2012-07-03 @ 22:22:20
URL: http://somiblo.wordpress.com
Postat av: Anonym

Giftermål igen!! Killen din verkar inte ha läst din blogg, annars borde han begripa att han är på tur att bli sol och vårad, så du kan bo kvar i den dyra stugan nu när du blir utan jobb. Suger ur alla killar på pengar eftersom du själv inte har förmågan att kunna försörja dig som alla andra människor.
Du är bra slug du kvinna

Svar: Sjuk och framför allt avundsjuk!
Gina Jacobi

2012-07-14 @ 11:57:27
Postat av: Ingen från Ginas tycka synd om armé

5 oktober
Nu är det synd om Gina igen, för det kan vi alla läsa på Facebook idag.
Kan vi nu väta oss ett kaos och en separation innan jul så att du följer våran statistik över förbrukade män. Det brukar starta den här tiden på året.
Snälla, gör oss inte besviken. The bet Is on!!

Svar: Sjuk igen!
Gina Jacobi

2012-10-05 @ 10:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0