Nu - även äldre!

Välkommen att "fira" 12-12-12! 

 

Då blir jag lika gammal som min mormor "nyss" blev, (och jag åkte kana hela kvällen utefter den anrika Knaust-trappans ledstång:o) Men jag tänkte även passa på att förlova mig för allra sista gången;o) Älsklingen har nämligen svarat ja! Och nu får det vara och bli bra:o)

 

Vi ämnar dock inte slå på den stora trumman, utan blir hemma i huset vid havet. Dessa tilldragelser uppmärksammar vi helt opretentiöst (i vanlig ordning), genom att invitera alla hågade på en bit smörgåstårta. I övrigt kör vi knytis, och jag har fått ledigt dagen efter:o)

 

Jag önskar inget - mer än att min familj, mina gamla- och nytillkomna vänner dyker upp. Alltså - inga presenter! Jag har redan allt - förutom en fungerande musikdator... 

 

Puss!/G

 
Foto: Håkan Alamaa - det "svarta ljuset";o)

Jag äger denna blogg! Och lite uppdatering - om någon bryr sig;o)

Hej alla mina fina vänner/läsare! Jag är sporadiskt tillbaka. Förhoppningsvis mer frekvent igen på längre sikt.
 
Till WB! Dina kommentarer kommer aldrig någonsin att bli publicerade här! Så lägg din energi på annat.
 
Nu är det förstås inte därför som jag inte skrivit på länge - utan helst enkelt för att tiden inte funnits. Jag jobbar sönder mig på en skola med "problem", jag har varit sjuk, (har fortfarande två riktigt onda revbensfrakturer - obs sönderhostade denna gång) och en massa andra saker har hänt, som krävt min närvaro, långt mycket mer än bloggen. Men jag saknar orden. Extremt mycket. Och jag saknar att kunna skriva musik som förut. Jag har inte längre den ventil jag behöver för att förstå och bearbeta vad som händer. Och händer gör det.
 
Jag har faktiskt inte hunnit tänka en enda tanke färdigt sedan augusti, och än mindre har jag lyckats skriva ner de fragment som fortfarande rör sig i mitt arma huvud. Det finns oerhört mycket jag vill säga och berätta, men det får dröja. Jag har i alla fall lärt mig om skolan i Sverige i dag - och det är sannerligen inte lite - och det är inte trevliga erfarenheter jag fått.
 
Kortfattad historia: Min fina skåning T flyttade upp i somras. Han är också musiker och dessutom kock. Snacka om bra matchning där! Mötesplatsen ska ha all cred:o) Vi har påbörjat minst tio låtar som jag skulle vilja prodda klart. Han jobbar, jag jobbar - men tanken är att vi båda ska kunna hinna med att spela in och slutföra alla de fina låtar vi håller på med.
 
Nu matlagning del 2 (Thyra och hennes vän har redan ätit), min nos kommer strax hem efter mötet - och då vill jag ju ha grytan klar sas;o)
 
Hinner inte hitta bild just nu, men fin-Elvis har tagit många i France... Sakanar Olli, Millis, barnbarn allstädes, och skulle bli så glad om ni kommer upp till jul.
 
Allt gott liv/Gina
 
 

RSS 2.0