Har härmed levt halva livet - om jag blir hundra...

Sitter och stirrar ut på över en meter snö runt huset och ett brusande hav. Äter smörgåstårta och potatisskruvar i ottan, ignorerar alla fula kommentarer (opublicerade), medan tillkommande nosen kör lillnosen till skolan. Det känns smått psykideliskt...
 
Vilken alldeles fantastisk gårdag jag fick! Jag har inte riktigt kunnat smälta alla intryck ännu - och definitvt inte alla otroligt fina presenter... Men ändå - ingen glömd - TACK! Av hela mitt hjärta! Det må vara trasigt, men det är stort:o) 
 
Jag vågade börja sjunga och skriva igen när bästa Gigi fyllde 50 för 4 år sedan - det resulterade i "Ömtåligt gods". Och när nu min kära mor har gett mig möjligheten att skapa en ny och fungerande musikdator, så vore det väl själva f-n om jag inte blir klar med kommande platta innan hennes födelsedag! Jag får ju god hjälp av älsklingen, vars gitarrfingar är så smäckra att min ring är dubbelt så stor:o) 
 
Och nu blev det tillfälligt avbrott, för T kom tillbaka;o)
 
Nej, men sammanfattningsvis - jag är oändligt glad över min familj och deras omtanke! Jag är tacksam att få utgöra en del av ett sammanhang. Dotter, mor, syster, partner och vän.
 
Var i består då min styrka? Något jag undrat över lääääänge...
Jag kan och förstår musik - en livslång glädje! Och förhoppningsvis mitt framtida yrke igen.
 
och
 
jag kan både gråta och förlåta.
 
Det är jag - er och mig själv - för evigt tacksam över.
/G

Stalkers...

Jag behöver inte titta på det nya TV-programmet med samma namn för att inse att jag fortfarande har en stalker efter mig!  Han kommer inte att "vinna" det "krig" han utlyst, eftersom jag faktiskt har livet att ta itu med och inte ämnar kriga. Han borde bara ta itu med sitt eget. (Sakligt och synnerligen milt konstaterande).
 
Kanske och möjligen inse att han har en riktigt smart dotter som i sinom tid får ta del av alla skithögar han efterlämnat! Kartong finnes i garaget (olåst) märkt med det svarta korset. Erbjuder bara en björntjänst för evt ibrottstjuv:o)  Han verkar veta var "min brevlåda bor sas".
 
Därför har jag plockat bort hans kommentarer här inne. Har troligtvis missat en del eftersom blogg punkt se gjort om själva fäpplet vaddetnuheter... är intresserad av datatjafs! NOT!
 
Jag bryr mig om orden och försöker se till att de betyder något.
 
Och i övrigt önskar jag följande till min gammeldag (omöjliga att uppfylla såklart):
 
1. Att mina fina barn och barnbarn får ett alldeles okay liv.
2. Att jag och min tillkommande någonsin har tid och råd att göra klart den nya svenska plattan.
3. Att de som kommer på dagen inte känner att de måste - utan gör det för att de vill fira att jag orkat så här länge.
4. Att vi äter gott, spelar och sjunger lovord och prisar Livet!
5. En musikdator som funkar... he he... så vi kan spela in allt  öht...
6. En fettsugning, en ögonlaseroperation, en rynkreducering, ett pannlyft och pannkaka! Med hemgjord jordgubbssylt!
 
PS Jag kan ge er hans (dårens) namn om ni skriver privat till mig. Moha ha ha! Som om;o)
 
Puss!/Gina
 
 

RSS 2.0