Nej! Nu räcker det!Låten "Allt det ljus" blev äntligen klar igår kväll och jag mastrade den alldeles nyss. Dessvärre har min brännare gett upp och PC och Mac verkar inte vara kompatibla kompisar just nu... Så maken får bränna skivorna på sin Mac:o)

Jag har tagit ännu en funderare angående bloggen. Det känns inte längre roligt att skriva här eftersom en viss "anonym" hela tiden skickar idiotkommentarer som egentligen är opublicerbara (då han nämner namn) i en - som jag hade tänkt när jag startade den - åtminstone halvseriös blogg. Jag borde kanske ha läst på och sett till att bara "riktiga" personer fått kommentera... Men det gjorde jag dessvärre inte... Får se om jag orkar bemöda mig med att lägga in en prenumerationsfunktion eller vad det nu är man borde göra när man vill slippa en massa tok...

Efter mina sista inlägg har denne "någon" fått fullständigt "hattifnatt & psykbryt" angående min och makens låt till Kim och Tomas fina bröllop, en tillställning som så många ser fram emot - inte minst jag! De om några manifesterar kärlekens djupaste väsen:o)

MEN... jag ska inte vara den som är den - galenskapen har kanske ett visst underhållningsvärde (i sökmotorerna om inte annat) och för några få läsare;o) Jag publicerar nedanstående enbart för att ni andra ska förstå varför jag troligtvis kommer att lägga ner denna blogg. Tusen kramar till alla ni som läst - och hoppas på återhörande i någon form snart:o) Har lite annat att stå i som ni vet!/Gina

PS: Boken kommer inte att heta "Vargen kommer" utan arbetsnamnet känns mest relevant som "Ord och inga visor". DS.
____

Jess om Gäh! Tuppar snart av! Ka ka ka & kuckeliku...:
Psalmboken. Ja tänk om alla var lika verklighetsfrånvända. Varför tar du inte tag i ditt liv i stället? Verkar vara ett totalt kaos! Vad är det som gör att du tror dig vara förmer än oss andra och inte behöver arbeta? Som vuxen och som förälder borde du kanske sluta tro att jorden snurrar runt dig och istället bli en vuxen människa som inte lägger skulden för alla dina misslyckanden på andra?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.235.199.100 22 Maj, 12:19  

KVACK!!!! om Gäh! Tuppar snart av! Ka ka ka & kuckeliku...:
Du verkar ju totalbitter!!! Ingen lyssnar ju på din musik, vet någon vem du är nuförtiden??Lägg ner din verksamhet och skänk dina stålar till BRIS!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.185.131.144 20 Maj, 11:08  

Idiotläsare om Gäh! Tuppar snart av! Ka ka ka & kuckeliku...:
Idioten verkar vara igång här mest hela tiden. Inlägg efter inlägg där avundsjuka, bitterhet och hybris lyser igenom. Idioten verkar må riktigt riktigt dåligt. Dessutom har ju idioten ju ingen som helst koll på verkligheten. Varför skulle någon ta in idiotens "alster" i Psalmboken bara för att det som verkar vara bland idiotens få vänner ber idioten skriva något som liknar en Psalm? Gör det så ont att Py är en omtyckt och lyckad artist som fortfarande säljer mycket skivor, konstant är med i tv, har utsålda konserter, och du bara är en misslyckad kopia med några få närmast sörjande?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.235.143.119 20 Maj, 10:49  

Margot om Gäh! Tuppar snart av! Ka ka ka & kuckeliku...:
Trevlig text...Synd bara att du inte kunde låta bli att koncentrera dig på ditt eget utan tvunget måste slänga lite skit på andra. Jag har varit på flera av Pys kyrkokonserter, och så som hon och hennes texter berör åhörarna, är hon värd inget annat än respekt! Hon är LÅNGT ifrån avdankad. Hon strålar!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.227.21.243 20 Maj, 10:37  

KVACK!!!! om Gäh! Tuppar snart av! Ka ka ka & kuckeliku...:

Tror du att din musik skulle spelas i kyrkan om du nu skulle ha intelligensen att skriva en låt.....näe inte mycket!!!Din musik är kräkmusik! Fyy Fan
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.185.131.144 20 Maj, 10:14  

Jag har IQ som en negerboll om Egenheter... dåliga vanor eller tvångssyndrom?:
Men.....nu blir jag leeeedsen. Vafför har ho ente god känt min hög intelligenta kommentar som jag skref her i går aftones
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.197.173.174 20 Maj, 09:45  

Jocke  (Karulf@gmail.com) om Gäh! Tuppar snart av! Ka ka ka & kuckeliku...:
Varför tror du att låten kommer med i psalmboken? Det är snudd på omöjligt... Är det Py Bäckman du tänker på? Känns lite överdrivet att kalla henne föredetting... Passar väl däremot in som ett passande epitet gällande din karriär. Samtidigt kan man väl tycka att deras lycka borde vara viktigare, men so. Du skriver verkar det vara en liten bisak i frågan.... Lycka till.
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 79.136.40.18 20 Maj, 07:32  

Jesus om Gäh! Tuppar snart av! Ka ka ka & kuckeliku...:

Blir det en "BögPsalm"?
Hur ställer sig Gudarna till det?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 80.217.239.176 20 Maj, 02:38  

Jesus Kristus 666 om Egenheter... dåliga vanor eller tvångssyndrom?:
BAJS
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.197.173.174


Kommentarer
Postat av: Babs

undrar bara lite lätt VARFÖR FINNS DET ALLTID FOLK SOM FÖRSTÖR FÖR ANDRA?? Det finns ju de som VILL läsa i din blogg för "skoj skull" inte för att få tillfälle klanka på eller kränka dig Gina. Jag blir så urbota trött på dessa "förstörare". Stå på dig Gina! Vi har alla samma värde som unika människor, sedan att vi inte alltid tycker o tänker lika är väl en himla tur, för hur trist o enformigt vore det inte om alla vore kopior av varandra? - kram

2011-05-24 @ 17:27:38
Postat av: Blommen

Kommer lite nedslagen att sakna dina bokstäver som bloggare men jag förstår varför du tar avsked av denna och går andra vägar med skrivandet, inte att undra på efter denna förgörande förföljelse och smutskastning, usch! Stå på dig Gina, jag vet att du är stark! Kramar ;-)

2011-05-24 @ 22:41:47
URL: http://somiblo.wordpress.com
Postat av: Nicole

Du verkar ju sjuk typ riktig parranoid liksom som skyller på folk hela tiden. Så lägger du upp kommentarer med massa olika ip och som är samma? Aldrig hört talas om dig förr men du verkar helt FAIL liksom.

2011-05-24 @ 23:35:11
Postat av: Anonym

Spännande med en bok. Att sätta sina lögner gentemot en annan förälder på pränt speciellt med tanke på sina barn kan mycket väl vara bland det dummaste någon gjort. Grattis! Kul också att så många ser fram emot det här bröllopet. Är det samma gäster som på ditt eget? Där nästan inga egentligen kände dig enligt dom själva? Det lär hålla längre än ditt äktenskap i alla fall. Eller var det förra relationen som var din sista chans? Hur var det nu?

2011-05-24 @ 23:52:45
Postat av: Anonym

Tittat på IP-Nummer. Tydligen är dom från Alingsås, Hägersten, Sala, Södertälje och Sundsvall samt annat, och det är samma person? Du behöver jobba med din datakunskap och ta medicin mot förföljelsemani tror jag. Eller helt enkelt inse det är fler än en person som inte gillar dig, din stil och attityd. Undrar hur många kommentarer det skulle kunna tänkas bli om Py Bäckman skulle hoppa på dig på samma sätt. Eftersom hon till skillnad från dig har en hel del fans. Fast sparka neråt verkar inte vara hennes stil. Det är både trevligare och betydligt intelligentare än dig som sparkar uppåt. Hela ditt bloggtema är ju avundsjuka och en underton där du försöker lägga skulden för alla dina misslyckanden på andra människor. Främst dom du har haft relationer med. Blandat med skryt och avsaknad av verklighetsförankring om din karriär. Om det kan kallas så. Känns som du borde kika lite på dig själv och ta tag i din situation. Då använder du tiden bättre än att måla ut dig själv som offer för en handfull sörjande. Dom flesta av dina läsare är nog människor som inte tycker om dig trots allt. Förslag - ändrar du inriktning försvinner nog hatarna. Om det inte redan är försent.

2011-05-25 @ 13:35:22
Postat av: Anonym

Det där med Py...skillnaden på dig och henne är:Hon gör MUSIK, det gör inte du.

Hon har ett hjärta, det har inte du. JO förresten , det har du. Ett pyttelitet placerat i arslet.

Hon är mänsklig, det är inte du.

Hon är BRA, det är inte du.

Hon har en hjärna, det har inte du.

Hon tänker på andra, det gör inte du.Ska jag fortsätta? NEj...tänkte väl det

2011-05-25 @ 20:58:02
Postat av: Anonym

py säljer plattor - det gör inte du

py är med i tv och tidningar - det är inte du

py lever på sin musik - det gör inte du

py har mer än 4 riktiga vänner - det har inte du

pys vänner säger sanningen till henne - det gör inte dina

py är VÄN med halva musikbranschen - det är definitivt inte du

Py ser inte gammal ut - det gör du

2011-05-25 @ 21:34:12
Postat av: Anonym

Såg dig härom dagen när du var ute och ungen var med och cyklade. Oj vad du ser sliten ut. Hur som helst så känner jag ju både Anders B i $1000, Liljan, Micke och har pratat med Per M ute på krogen vid något tillfälle. Det är ju ganska uppenbart vem det är som har STORA PROBLEM!!

2011-05-26 @ 13:03:55
Postat av: KVACK!!!!

Du verkar helt djupfryst i skallen dina texter och musik låter väldigt likt en viss Da Vinci-kod fast med en liten vinfylla i botten. Hur mycket spänning pallar levern? Vi pallar inte höra på din musik eller vad vi ska kalla det, lägg ner skiten nu det räcker!!!

2011-05-29 @ 23:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0