Lime, damp & en gnutta kanel!



Foto & © Olivia Jacobi

Världens bästa arbetsbyte måste vara att byta lite kråksång mot fresh cousine! Sånt händer bara i Cobis värld!

I afton har vi, Lilian och Fredde, hamnat i Nirvana. Vi har i denna varma boning avhandlat allt från damp/fisk till klassiska/moderna ackord. Vi har avnjutit kofta, ristårta toppat med råstekta pärer (japp, i Norrland heter det pärer), ljuvlig sallad med ostsås och smarrigt rött vin. Till dessert bjöds en kulinarisk kullerbytta i form av hemgjord limeglass med äppelkanelkompott. MUMS!

Detta öppnade våra sinnen och visioner på ett mycket djupt plan. Innan vi visste ordet av hade både Fredde och Lilian konstaterat att damp färgat vår uppväxt och format oss till de fantastiska individer vi är idag. Åtminstone tycker Cobis att vi är hyfsat ok… Garanterat hade de inte hittat mer entusiastiska gourmetälskare! Vi älskar Ginas mat!!! (Gussie hade helt klart kvalat in, men hon är i hufvudstaden och får skylla sig själv, he he).

Nå, det var ena delen av byteshandeln. Sen blev det grovjobb! Nu snackar vi falsett hard core, musikteori från helvetet i galen Cobianda. Ingen lek för två stackars leadsångare som är vana att få sväva ut fritt efter egen kreativitet. Helt plötsligt fångas vi i denna bur av strikta regler som vi vet generar magisk musik. We're not worthy! (buga, buga, buga)

Nu orkar vi inte hårdjobba mer. Nu minsann skiter vi i det här och jammar en sväng i stället… Vem vet - vi kanske skapar en ny hit ;)

We'll be back!

Fredde & Lilian


Kommentarer
Postat av: gussie

Hade det inte varit för två underbara Katarinor (det är en bra sorts folk - katarinorna!), ett par bröder och en far, och därtill både kulinarisk och kulturell spis, då hade jag med sorg undrat varför i hela världen jag är i storstan denna afton!!!

Puss på er alla och sjung vackert, för det görs bäst utan mitt deltagande ;)

2010-10-23 @ 23:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0